CLC-VECTA

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderen, evenementen, entertainment en incentives.

CLC-VECTA draagt bij aan de optimale profilering van het medium Live Communication en aan de verdere professionalisering van de Live Communication branche en onze circa 225 leden door te informeren, adviseren, ondersteunen en inspireren. Dit doen wij onder meer door interessante bijeenkomsten te organiseren en nieuws, relevante cijfers en kennisdocumenten te delen. Daarnaast doen wij, met het door ons opgerichte Live Communication Research Center en in samenwerking met Hogescholen, structureel onderzoek naar de meerwaarde van Live Communication. Bovendien behartigen wij de (collectieve) belangen van onze leden en bieden wij een aantrekkelijk voordelenpakket.

http://www.clcvecta.nl/

BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
VVEM CLC-VECTA
Eventplanner
Brinkman Media Group Rent-it Nieuws.Social Showplaza event support group BV High Profile Events Expert Update EventGoodies Eventbranche AtMost Sterrenontour.nl Eventpartners EB Live Evenementenindustrie