01 september 2017

Wattsun pop-up power zorgt voor mobiel en flexibel stroom, waar en wanneer je maar wil

Jonge ondernemers ontwikkelen duurzame stroomvoorziening voor evenementen waardoor een stopcontact altijd bij de hand is.

Wattsun wil begin 2018 haar product op de markt introduceren. Festivak is dé vakbeurs voor de evenementenbranche en Wattsun staat daarop op aankomende Festivak om de markt kennis te laten maken met deze innovatie. Kom jij ook langs? Dan kun je ervaren hoe snel en flexibel Wattsun jou van stroom voorziet, waar en wanneer je maar wilt.
Iedereen kent het wel: je hebt stroom nodig maar er is geen stopcontact in de buurt. Eén van de grootste problemen van evenementen is dat ze vaak plaatsvinden op plekken waar netstroom niet voor handen is. Dit komt omdat evenementen tijdelijke miniatuur steden zijn waarbij een compleet nieuw infrastructuur aangelegd wordt. Stroom is een van de eerste dingen die geregeld moeten worden voordat de rest van de werkzaamheden van start kunnen gaan.

Modulair batterijensysteem
Omdat op evenementen verschillende stroombehoeftes zijn, heeft Wattsun een modulair batterijensysteem ontwikkeld bestaande uit verschillende draagbare modules.
De basismodule is uitgerust met een 230 Volt stopcontact. Bijvoorbeeld voor het aansluiten van wifi-spots, kassa’s en elektrisch gereedschap. Door de modules simpelweg op elkaar te stapelen kun je zelf je capaciteit naar wens uitbreiden. De bovenste module in de stapel levert automatisch als eerste stroom. Is deze leeg? Dan levert de volgende module stroom. Zo kan je ongestoord de lege module(s) wisselen en wordt je continue van stroom voorzien.
Laad je de Wattsun met groene energie? Dan ben je ook nog is co2-neutraal.


BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
CLC-VECTA VVEM
Eventplanner
Sterrenontour.nl AtMost Brinkman Media Group Eventpartners Expert Update High Profile Events Showplaza event support group BV Rent-it Evenementenindustrie Nieuws.Social Eventbranche EventGoodies EB Live