30 januari 2017

Thema bekend Festivak 2017

De 21e editie van Festivak komt dichterbij en aangezien organisatoren voor de uitdaging staan om kwalitatief hoogstaande events neer te zetten, mag u deze editie niet missen! Festivak biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement.

Tijdens Festivak op 15 & 16 november a.s. in de Jaarbeurs Utrecht staat het thema ‘Ontwikkel nu je digitale strategie!’ centraal. Dit thema zal terugkomen op de beursvloer en in het inhoudelijke programma. Je kunt het effect van de digitalisering voor jouw organisatie niet meer onderschatten. Nieuwe technologieën creëren nieuwe kansen, als ook nieuwe uitdagingen voor de evenementensector. 

Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases waarbij organisatoren geïnspireerd en gemotiveerd worden. Op 15 en 16 november 2017 komen alle facetten aan bod!

festivak


BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
CLC-VECTA VVEM
Eventplanner
Expert Update EventGoodies Eventbranche Nieuws.Social Rent-it EB Live High Profile Events Eventpartners AtMost Evenementenindustrie Showplaza event support group BV Sterrenontour.nl Brinkman Media Group