23 november 2015

Officiële lancering Evenementencrew tijdens Festivak 2015

Eindelijk is het zover na ruim 5 jaar van voorbereiding wordt Evenementencrew gelanceerd. Evenementencrew is ontstaan binnen de Eventtrip Groep een groep van bedrijven allen actief binnen de Evenementensector. Komende week tijdens de vakbeurs is de officiële lancering van Evenementencrew, iets wat groots gevierd zal gaan worden. Evenementencrew is de totaal leverancier van personeel op evenementen, concerten en festivals van promotie-, bar-, garderobe- en kassamedewerkers, tot verkeersregelaars, EHBO'ers, personeel voor op en afbouw en beveiligers.

Uiteraard is de Eventtrip Groep aanwezig met een stand op de beurs, maar daarnaast zullen wij ook deelnemen aan het vacature café. Het vacature café? Yes de facebook groep evenementen vacatures telt inmiddels ruim 2900 leden en die zijn gevraagd om een banenmarkt/ netwerkmoment te organiseren, uiteraard doen wij hier graag aan mee.

Wanneer u een baan zoekt in de evenementen sector nodigen wij u daarom uit om de beurs Festivak kosteloos te bezoeken.
Waarom dan Evenementencrew? Heel simpel de mensen van Eventtrip Groep waren al veel en vaak betrokken bij evenementen en constant stoorde wij ons aan het personeel wat op evenementen werkt. Wij dachten toen een aantal jaren geleden dat moet beter, maar vooral efficiënter kunnen en zijn de processen gaan observeren en analyseren. Nu zijn wij tot de conclusie gekomen dat er op veel evenementen niet efficiënt gewerkt word en dat er daardoor veel te veel personeel ingezet wordt. Wij hebben systemen en werkwijzen ontwikkelt dat een organisator tot 30 procent op zijn personeelskosten kan besparen. Hoe wij dat doen? Wij vertellen u dit graag in stand 35 tijdens Festivak. Zien wij u daar?


BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
VVEM CLC-VECTA
Eventplanner
Eventpartners Expert Update Sterrenontour.nl Eventbranche Nieuws.Social AtMost EventGoodies Rent-it Showplaza event support group BV Evenementenindustrie