17 november 2015

Maak kennis met de pitches van jonge ondernemers

Y-Live, powered by CLC-VECTA presenteert tijdens Festivak op 26 november om 15.15 uur een interessant programma waarbij ondernemen in de eventbranche centraal staat. Maak kennis met jonge ondernemers die hun innovatieve en verrassende product of dienst voor de evenementenbranche presenteren:

 

blndr
De Nederlandse startup blndr heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend track record opgebouwd op het gebied van innovatieve greenscreen toepassingen in de event, leisure en entertainment branche. Er zijn duizenden events succesvol uitgevoerd in binnen en buitenland voor grote en kleine merken. Naast dat we events uitvoeren op het gebied van greenscreen fotomarketing, is onze soft- en hardware ook onder licentie verkrijgbaar vanaf april 2016.

 

 

BuzzMasters
BuzzMasters zijn sidekicks van dagvoorzitter & publiek op het podium. Ze creëren een BUZZ met live participatie van het publiek, met behulp van de nieuwste technologie waarmee deelnemers met hun smartphone interactief aan het podiumprogramma kunnen meedoen. BuzzMasters zorgen ervoor dat de techniek op de juiste manier in het eventontwerp wordt meegenomen en gebruiken hun journalistieke inhoudelijke kennis om tijdens het event de beste interacties naar boven te halen.

 

 

KarTent
Heb je ooit een meerdaags festival meegemaakt? De kans is groot dat je een tent gekocht hebt speciaal voor het festival. Heb je de tent terug naar huis genomen na afloop om deze opnieuw te gebruiken? Misschien wel maar misschien ook niet: elk jaar laat 1 op de 4 festivalbezoekers hun tent achter op de diverse festivalcampings in Nederland.
Dit veroorzaakt veel afval, en dit is natuurlijk niet al te best voor het milieu: alle tenten gaan na eenmalig gebruik naar de vuilstort. Hierom hebben we de KarTent bedacht; een wegwerp-festivaltent volledig gemaakt van karton. Het karton komt uit Nederland en is een kraft liner golfkarton. Dit is een verse houtvezel soort en verzorgt de waterdichtheid. Het karton zorgt voor een eenvoudige recycling van de tent; na het festival kan de tent direct naar de recycling van de papier-industrie, zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt om wc-papier, schoolboeken, schoen dozen of andere dingen van te maken!

 

 

Shake-on
"Wat als het in contact komen en het in contact blijven met mensen die je ontmoet, kan worden gefaciliteerd door het meest gebruikelijke en krachtige gebaar van een ontmoeting: de handdruk? Dit is waar de Shake-on voor zorgt. Wij maken netwerken zo simpel als een handdruk"
Shake-on is een start-up die organisatoren van evenementen zal versterken met een eco-systeem die voorziet in alle behoeften die zich voordoen op hun evenement. Dit gebeurt door middel van een slimme bracelet die elke aanwezige draagt. Een uniek kenmerk is de detectie van de handdruk: wanneer aanwezigen elkaar de hand schudden, zullen contactgegevens automatisch worden uitgewisseld. Event organisatoren en standhouders zullen worden voorzien van representatieve, essentiële data voor crowd-control en analyses en de armbanden kunnen worden gebruikt voor lokalisatie, chashless betalingen en ticket-controle.

 

 

The Food Line-up
The Food Line-up begon in 2012 uit onvrede over het matige aanbod van eten op festivals. Grote doorbraak was het Best Kept Secret festival in 2013 waar voor het eerst in NL op zulke grote schaal; over drie dagen meer dan 100.000 maaltijden werden geserveerd door meer dan 30 kleine ondernemers. Vers, ambachtelijk, duurzamer; The Food Line-up maakt eten letterlijk een onderdeel van het programma. Inmiddels hebben zij ook zakelijke evenementen veroverd met creatieve, frisse catering concepten anno nu met klanten als ING, BMW, Tony Chocolonely en G-STAR. De missie blijft onveranderd; TFLU blijft een nieuwe duurzame standaard neer te zetten. Ruim baan voor écht eten!

 

 

Peoples Corner
Peoples Corner kijkt verder dan alleen een event. We focussen met onze software op het opbouwen van langdurige relaties met je “event’ doelgroep. Hierdoor kun je makkelijker en eenvoudiger doelstellingen bereiken omdat je een optimaal betrokken en actieve community hebt die openstaat voor interactie en kennisdeling. Tevens is het integreren van bestaande systemen erg eenvoudig en centreren we bestaande (social) media kanalen waarbij al het relevante nieuws op een plek te zien is.

 

 

2Gather & GO-Tickets
De samenwerking van 2Gather en GO-tickets heeft geleid tot de unieke en innovatieve Eventapp van Nederland. Vanaf het moment dat een bezoeker zijn ticket besteld, kun jij jouw bezoeker al laten meegenieten van jouw event. Vele features zorgen voor een complete interactieve toevoeging voor, tijdens en na jouw event.

 

 

Qoodybag.com
Qoodybag.com is een online platform waarop evenementen een digitale Qoodybag kunnen creëren. Een tijdbesparend en duurzaam alternatief voor de fysieke goodybag, dat je bovendien veel meer mogelijkheden biedt voor rapportage aan partners/sponsoren, doelgroepsegmentatie, etc. Na een aantal succesvolle tests, waaronder bij DLL Marathon Eindhoven, is Qoodybag.com nu ook klaar voor jouw evenement!

 

   
   
KarTent Team van Shake-On
KarTent Het team van Shake-on

 

Bekijk hier het gehele programma 'Ondernemen in de eventbranche'


BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
VVEM CLC-VECTA
Eventplanner
Eventbranche Eventpartners Showplaza event support group BV Rent-it AtMost Nieuws.Social Expert Update Evenementenindustrie Sterrenontour.nl EventGoodies