10 november 2017

GET your Festivak-fair-experience 2018!

Get is niet alleen het werkwoord in de titel maar staat ook voor Global Event Technologies, een opkomend bedrijf uit Oostenrijk, dat onder andere cashless betalings- en toegangscontroleoplossingen biedt voor grootschalige evenementen.

 

Bij de ingang van Festivak krijgt elke bezoeker een "NFC-polsbandje". NFC staat voor Near Field Communication en wordt onder meer gebruikt voor contactloze betalingen en verschillende toegangscontrolesystemen. Het polsbandje draagt ​​een chip, waar verschillende gegevens worden opgeslagen. Als de betaling zonder contant geld is ingeschakeld, kunt u met de polsband (of een andere wearable zoals een kaart of horloge) eten, drinken of merchandise kopen zonder contant geld te hebben, totdat het tegoed is opgebruikt.

KRIJG je gratis biertje: met je polsbandje kun je op de stand van "Global Event Technologies" je eigen bier tappen, met behulp van de credits die je op je chip hebt. De partners zijn Heineken en ICEK (biertechnologie en koeling).

GET, ICEK en Heineken zijn te vinden op standnummer 272


BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
VVEM CLC-VECTA
Eventplanner
Nieuws.Social Sterrenontour.nl Brinkman Media Group Eventpartners EB Live Rent-it Showplaza event support group BV Evenementenindustrie High Profile Events AtMost Eventbranche EventGoodies Expert Update