02 november 2017

EventBranche faciliteert infopunt zakelijke evenementen op Festivak 2017

Het nieuwe platform EvenementOrganiseren.nl, een initiatief van EventBranche.nl, faciliteert het infopunt zakelijke evenementen tijdens de 21e editie van Festivak. Hier vind je onder andere tips, checklists, tools en kennis voor het organiseren en creëren van jouw evenement. 

'We zien steeds meer cross-over van concepten en ideeën uit de festivalmarkt die worden omarmd door de zakelijke markt. Andersom worden intelligente tools uit de zakelijke markt juist geïntegreerd in festivals en publieksevenementen. Met het infopunt zakelijke evenementen nodigen we zakelijke eventprofessionals uit om in contact te komen met nieuwe concepten uit de festivalmarkt en bieden we tools als een budgetlijst, checklist evenementen en een draaiboek-tool voor het creëren van het perfecte evenement’, aldus Askin Ozay van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl.

Hoe creëer je een beetje festival op een zakelijk evenement? Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een evenementenverzekering? Hoe kan online je evenement versterken? Wat zijn de nieuwste innovaties om interactie op je event te stimuleren? Het infopunt zakelijke evenementen geeft antwoord tijdens Festivak 2017, op 15 en 16 november bij Jaarbeurs Utrecht. Schrijf je gratis in via www.festivak.nl en kom naar stand 377 voor antwoord op al uw event-vragen!

EvenementOrganiseren.nl: alles voor een geslaagd evenement
EvenementOrganiseren.nl is dé kennis- en aanboddirectory die opdrachtgevers door middel van content, tips, tools en aanbod helpt bij het organiseren van een evenement. Binnen de verschillende takken van sport vind je als organisator trends, ontwikkelingen, innovaties, tips, noviteiten, inspiratie en voorbeeldcases. Daarnaast biedt de website ook nog checklist per onderdeel, een budgetlijst, draaiboek-tool en advies op het gebied van een evenementenverzekering. Tijdens Festivak is het platform aanwezig voor eventprofessionals, in de breedste zin van het woord, als informatiepunt zakelijke evenementen.


BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
VVEM CLC-VECTA
Eventplanner
AtMost Evenementenindustrie Rent-it Sterrenontour.nl EB Live Eventbranche Showplaza event support group BV Brinkman Media Group Eventpartners Nieuws.Social EventGoodies High Profile Events Expert Update