10 november 2015

De perfecte job binnen de evenementenbranche vindt u tijdens Festivak!

Tijdens Festivak presenteert de Facebook groep Evenementen Vacatures het “Vacature Café”. Op 25 november om 14.00 uur kunt u kennis maken met gerenommeerde opdrachtgevers en bedrijven die vacatures beschikbaar hebben binnen de evenementenbranche. Het Vacature Café kunt u vinden op het beursterras en wie weet scoort u hier de job van uw leven!

De Facebook groep Evenementen Vacatures is in maart 2015 opgericht met als enige doel om de vacatures uit de branche onder de aandacht te brengen bij onze leden die allemaal in de branche werkzaam zijn. Evenementen Vacatures is intussen gegroeid tot een wijd netwerk van 2800 leden en dagelijks krijgen wij vacature tips binnen van onze leden. Intussen is er ook een eigen website om de vacatures overzichtelijk te presenteren. Zowel opdrachtgevers als personeel reageren zeer positief op deze ontwikkeling.

In samenwerking met Festivak zet Evenementen Vacatures het “Vacature Café” neer. Vakgenoten en bedrijven krijgen hier de gelegenheid om zich aan elkaar voor te stellen en eventuele vervolg afspraken te maken. De bedrijven hebben zowel Freelance als vaste functies in de aanbieding.


Intussen hebben Interstage, Purple Group, Rentall en Quintycrew hun medewerking toegezegd. De komende dagen zal deze lijst aangevuld worden.

Bezoek ook de website: www.evenementen-vacatures.com


BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
CLC-VECTA VVEM
Eventplanner
Expert Update Eventbranche EventGoodies Showplaza event support group BV Eventpartners Rent-it Sterrenontour.nl Nieuws.Social AtMost Evenementenindustrie