01 september 2017

Bridge EF viert groot feest!

Al drie decennia lang weet Bridge Event Facilities kale bedrijfshallen om te toveren tot feestzaal of beursvloer, maar ook standbouw, printwerk en live registraties behoren tot de activiteiten van Bridge. Binnen dertig jaar tijd is de hobby van René Verbruggen (directeur) uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met vele grote èn kleine projecten.

Herbeleef 30 jaar ontwikkeling in techniek tijdens Festivak. Bridge EF neemt gasten mee terug in de tijd in drie decennia met wereldgeschiedenis, geschiedenis van Bridge, muziek èn alle ontwikkelingen binnen de techniek, zoals in: licht, beeld en geluid. Hitjes van toen en nu, ondersteunt met techniek van toen en nu. Behalve in onze stand, vind u ook op de Festivakvloer, door middel van een tijdlijn, dertig jaar geschiedenis van Bridge.

Wat u kunt verwachten aan een bezoek aan hun stand? Hij zal voorzien zijn van ontmoetingsplekken om op deze dertig bijzondere jaren terug te kijken èn te kijken naar de toekomst. Ook wordt er een gloednieuwe desk voor het eerst getoond op Festivak, speciaal om stand- en congresontwerpen in Virtual Reality te zien!

En inderdaad, bij een jubileum hoort een heuse party! Speciaal voor genodigden zal één van de lezingenzalen ’s avonds worden omgebouwd tot een feestzaal. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er gefeest, teruggekeken en… Awards uitgereikt!


BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
VVEM CLC-VECTA
Eventplanner
Eventpartners Sterrenontour.nl Nieuws.Social Showplaza event support group BV Brinkman Media Group High Profile Events EventGoodies Rent-it Evenementenindustrie Expert Update AtMost EB Live Eventbranche