Waarom bezoeken?

Op woensdag 15 en donderdag 16 november 2017 vind de 21e editie van Festivak plaats.
Dé vakbeurs voor iedereen die werkzaam is in de branche van (publieks)evenementen.

Festivak 2017

Evenement moet kloppen; op alle fronten
Bij het organiseren van een event; publiek of privaat, groot of klein, binnen of buiten moeten alle facetten optimaal in orde zijn. In het huidige evenementenlandschap zien we steeds meer samensmeltingen en samenwerkingsverbanden om te zorgen dat de events optimaal worden georganiseerd.

Uitdaging van evenementorganisatoren
De grote uitdaging van evenementorganisatoren is om niet alleen offline de evenementen optimaal te faciliteren, maar bezoekers verwachten dat events ook online een belevenis zijn!

De consument wil zowel voor, tijdens als na het evenement op het door zijn/haar gekozen tijdstip informatie vergaren en zijn programma bepalen. Daarnaast willen zij commentaar geven en ervaringen delen, met zowel vrienden als grote groepen onbekenden. De mogelijkheid tot interactie en delen is groter dan ooit te voren.


Innovatieve oplossingen
Organisatoren moeten niet alleen creatief zijn in de manier waarop zij bezoekers voor zich winnen, maar ook om ze te behouden en loyaliteit op te bouwen. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen zowel on- als offline neemt daardoor toe.

  


Sterk inhoudelijk programma
Wil je dus volledig op de hoogte zijn van innovatieve oplossingen in de evenementenbranche? Wil je weten hoe jij van jouw event ook online een experience kunt maken?
Bezoek dan Festivak. Naast een inspirerende beursvloer wordt er veel aandacht besteed aan een sterk inhoudelijk programma waar praktijkcases en actuele onderwerpen ruimschoots aan bod komen!

Wat kunt u verwachten op Festivak?

  • Uitgebreid programma met symposia, voordrachten, debatten en opvallende themapleinen
  • Een uniek netwerkmoment
  • Praktische informatie over alle denkbare zaken die komen kijken bij de organisatie van een evenement, zoals facilitaire voorzieningen, dienstverlening, marketing, locaties, techniek, catering, verhuur, decoratie... etc
  • De laatste innovaties binnen de evenementenbranche

Graag tot ziens op onze Facebookpagina!


BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
CLC-VECTA VVEM
Eventplanner
Rent-it Eventbranche EB Live Nieuws.Social Evenementenindustrie High Profile Events Expert Update Sterrenontour.nl EventGoodies Showplaza event support group BV AtMost Brinkman Media Group Eventpartners